Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær hvert kyllingebryst i 2 stykker på den flade led.
  2. Krydr dem med salt og peber, læg et par krydderurteblade på hver og en halv skive skinke ovenpå.
  3. Pisk æggehviden let skummende. Bland mel med parmesanost.
  4. Dyp kyllingestykkerne i hhv. æggehvide og parmesanmel og steg dem gyldne på en pande med olivenolie og/eller smør (ca. 5 min. på hver side).
  5. Servér med sommergrønt: Steg blomkålsbuketterne sprødmøre på en pande med olie og tilsæt tomater.
  6. Steg 3-4 min. mere og tilsæt friskhakkede krydderurter, salt og peber.
Tips!
Vend evt. friskkogt pasta sammen med grønsagerne. Tips: Læg evt. en tynd skive mozzarellaost på hver schnitzel og gratinér dem under grillen i ovnen. Kyllingeschnitzler er ikke fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri