Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Kyllingebryst er noget af det mest populære, bl.a. fordi det er så dejlig nemt at variere. Her er en spændende variant af kyllingekødet.
Sådan gør du:
  1. Dressing: Rens forårsløg, pil hvidløgsfed og skær skrællen af ingefæren. Skær det i små stykker og blend med de øvrige ingredienser.
  2. Skær kyllingekødet i mindre stykker og vend dem med halvdelen af dressingen. Vend de fintsnittede grønsager med resten af dressingen.
  3. Sæt kyllingekødet på spyd og drys med sesamfrø. Steg dem på en varm grill eller under grillen i ovnen 3-4 min. på hver side. Servér med salat og f.eks. brød.
Velbekomme!
Foto: Jesper Glyrskov/opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge