Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Læg kyllingen i en gryde og dæk den med vand (ca. 3 l). Giv det et stille opkog og fjern skum.
  2. Tilsæt 1 tsk salt og fjern igen skum. Tilsæt de rensede, groftskårne urter og lad suppen simre under låg ca. 30 min.
  3. Tag kyllingen over på et fad, si bouillonen over i en ren gryde, skum fedtet af og lad suppen koge lidt ind.
  4. Træk skindet af kyllingen, del kødet i mundrette stykker og læg dem i bouillonen.
  5. Steg de rensede, skivede champignon på en pande med smør og tilsæt gulerødder og sukkerærter skåret i tynde strimler. Krydr med salt og peber og evt. lidt knust hvidløg og tilsæt citronsaft.
  6. Rør grønsagerne i den varme suppe og server med kogte nudler og persilledrys.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge