Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingekødet i terninger.
  2. Varm en wok eller dyb stegepande op med 2 spsk. olie. Steg kyllingeterningerne gyldne og gen-nemstegte, og tag dem op på en tallerken.
  3. Rens peberfrugterne, og skær dem i fine strimler. Snit løgene i tynde skiver. Skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 3 cm lange stykker.
  4. Steg peberfrugter, løg og asparges i wokken i 3-4 min.
  5. Kom kyllingekødet tilbage i wokken, og tilsæt finthakkede hvidløg, fiskesovs, sojasovs, sukker, peber, friskrevet ingefær og limesaft. Kog retten op i et par min.
  6. Servér retten pyntet med cashewnødder og evt. koriander. Spis kogte ris som tilbehør.
Velbekomme!
Opskrifter: Bente Nissen Lundsgaard, Karen Hare, Sandra Laigh Draznin og Susanne Engelstoft Rasmussen.
Foto: MIKKEL ADSBØL, BETINA HASTOFT OG THOMAS HERGAARD/OPSKRIFTER: BENTE NISSEN LUNDSGAARD, KAREN HARE, SANDRA LEGIH DRAZNIN OG DIABETESFORENINGEN, DIABETES.DK, TLF. 66129006
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge