Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fjerkræ
Man kan let give hverdagsretter et julet twist med f.eks. varme krydderier, typiske decembergrøntsager eller frugter. Her gælder det en dejlig wok med et strejf af jul.
Kyllingewok med rødkål og søde kartofler
2 personer
Arbejdstid: 30 min.
Stegetid: 15-18 min.
300 g rødkål
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
Sovs:
2 spsk. sesamolie
2 spsk. sojasovs
2 spsk. vand
1 spsk. peanutbutter
Tilbehør: frisk koriander og kogte fuldkornsnudler (eller ris)
Sådan gør du:
  1. Skær kyllingekødet i tynde strimler, vend dem med salt og peber, og læg dem på en tallerken. Vask hænder og skærebræt.
  2. Skræl kartoflerne, og skær dem i ½ cm tynde strimler.
  3. Skær stokken ud på rødkålen, og snit kålen fint.
  4. Pil rødløget, halvér det, og snit det fint. Skræl ingefær, og skær den i tynde strimler. Pil hvidløgsfeddene, og hak dem fint.
  5. Blend eller pisk sovsen sammen.
  6. Varm en wok eller stor stegepande med olie, og steg kartoflerne under omrøring i 3-4 min. Tilsæt rødløg og ingefær, og steg i 3-4 min. Læg kødet i wokken, og steg under omrøring i 3-4 min.
  7. Tilsæt rødkål og hvidløg, og steg under omrøring, til kålen er faldet sammen (3-4 min.). Hæld sovsen i wokken, varm igennem, og smag evt. til med soja, honning og citronsaft.
  8. Drys med frisk koriander, og servér straks med nudler.
Velbekomme!
Foto: Martin Dyrløv / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge