Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Lette sukkerbrødsbunde er stænket med kaffe og lagt sammen med mascarponecreme og hindbær.
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 175 grader (ikke varmluft). Smør en springform (22-24 cm) med smør og drys den med sukker.
  2. Pisk æg og sukker til en tyk og luftig creme – det tager ca. 8 min. med en håndmikser. Pisk vaniljen i. Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i æggemassen lidt ad gangen. Fyld dejen i formen og stil den midt i ovnen ca. 40 min. Tjek med en tandstikker, om kagen er gennembagt, og stil formen til afkøling på en rist. Skær kanten løs efter ca. 10 min. og åbn formen.
  3. Creme: Rør mascarpone- osten blød. Pisk æggeblommer, halvdelen af sukkeret og vaniljekorn til en tyk creme og pisk mascarponen i. Pisk æggehviderne stive med resten af sukkeret og vend dem i mascarpone-cremen.
  4. Giv 1/3 af hindbærrene et opkog sammen med sukkeret. Tag gryden af varmen og vend resten af hindbærrene i.
  5. Flæk kagen i 3 bunde med en kniv. Læg en bund i bunden af den rengjorte springform og stænk med kaffe. Læg et lag creme og bær på og derefter en bund. Gentag og slut af med den tredje bund. Smør det sidste af cremen over den øverste bund og stil kagen i køleskab min. 3 timer. Pynt med hakket eller høvlet chokolade og de sidste bær.
  6. HUSK:
    Kagen kan også laves med frosne hindbær, men husk, at de altid skal varmebehandles. Start som i opskriften med at koge 1/3 af bærrene, vend resten i og kog dem 1 min.
Tips!
Den overdådige tiramisukage er lavet med friske hindbær, men den er også lækker med jordbær, solbær, ribs, blåbær eller brombær. Find din favorit!
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge