Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Arbejdstid: ca. 1 time Bagetid: ca. 20 min. (bages ad 3 gange á 6-7 min.) Ikke fryse-egnet
Sådan gør du:
  1. Bunde: Rør smør med sukker, til det er hvidt. Tilsæt æg. Drys mel igennem en si og vend det i dejen med en dejskraber. Tegn på bagsiden af bagepapir 6 cirkler hver med en diameter på ca. 20 cm.
  2. Vend papiret og smør dejen på bagepapiret inden for cirklerne. Bag bundene sprøde i en 200 grader varm ovn 6-7 min. Lad dem køle af på bagerist.
  3. Træk bagepapiret af – fugt det forsigtigt med lidt vand på bagsiden, så er det lettere at få af.
  4. Hindbærskum: Pisk flødeskum og mos hindbær med en gaffel. Vend sammen med flormelis og evt. kornene af vanilje. Læg skummet i et tyndt lag mellem de 6 kagebunde og servér straks.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri