Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En sommerlig lagkage, der er nem at lave, og som smager vidunderligt. Køber man færdige bunde, kan lagkagen sagtens trylles frem i f.eks. sommerhuset.
Sådan gør du:
  1. Rabarberkompot:
  2. Skær rabarberstilkene i stykker på 1-2 cm. Bland dem med sukker og vaniljekornene. Kog forsigtigt, til rabarberne afgiver væske og lad dem varme igennem, uden at de bliver til mos. Lad dem køle af.
  3. Lagkagebunde:
  4. Pisk æg og sukker i ca. 10 min. med en håndmikser, til det bliver tykt skum. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og sigt det igennem en si. Vend det forsigtigt i æggemassen og fyld den i en smurt springform. Bag ved 175 grader i ca. 30 min.
  5. Afkøl og flæk bunden i tre med en brødkniv. Læg den nederste på et kagefad eller en stor tallerken. Læg først halvdelen af rabarberkompotten (også saften) på og væd evt. med vin eller saft.
  6. Læg en bund på og fordél resten af rabarberkompotten ovenpå.
  7. Læg den sidste bund på, tryk lagkagen sammen, dæk den til og lad den trække nogle timer eller i køleskab (gerne til næste dag).
  8. Skyl jordbærrene i koldt vand, lige før kagen skal nydes. Nip jordbærrene og skær dem i halve eller kvarte.
  9. Pisk flødeskum og bland med marcipan. Smør ud på kagen med en paletkniv.
  10. Fordél jordbærrene på toppen og drys evt. med hyldeblomster.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri