Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bunde: Smør en springform med blødt smør og drys med sukker. Pisk æg og sukker ca. 10 min. med en håndmikser, til det er stift og skummende. Bland mel og bagepulver. Vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber, så dejen stadig er luftig.
  2. Fordeldejen i formen og bag ca. 20 min. i en 175 grader varm ovn. Stik et træspyd i midten af kagen. Er der rå dej på, skal den bage videre. Afkøl på bagerist. Flæk kagen til 3 bunde.
  3. Sukkerlage: Kog sukker og vand til en lage. Smag til med spiritus. Saml lagkagen: Stænk bundene med sukkerlage. Bland flødeskum med chokolade og ribs (hold lidt tilbage til pynt) og fordel det mellem lagene og på oversiden. Lad kagen trække ca. 30 min. Pynt med resten af chokoladen og ribsene.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri