Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Bunde: Smør en springform med blødt smør og drys med sukker. Pisk æg og sukker, til det er stift og skummende, ca. 10 min., med en håndmikser.
  2. Bland mel og bagepulver. Sigt det igennem en si og vend det forsigtigt i æggemassen med en dejskraber, så dejen stadig er luftig. Fordel dejen i formen og bag ca. 20 min. i en 175 grader varm ovn.
  3. Stik et træspyd eller en lille spids kniv i midten af kagen. Er der rå dej på, skal den bage videre. Afkøl på bagerist. Flæk kagen i 3 bunde.
  4. Saml lagkagen: Smør bundene med jordbærsyltetøj. Læg bundene sammen med kagecreme. Rør glasur af flormelis og vand, smør på den øverste lagkagebund og drys med kagekrymmel.
  5. Lad lagkagen trække mindst en time. Pynt siderne med flødeskum lige før servering.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge