Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Arbejdstid: 40 min. Bage/kogetid: ca. 10 min. Trækketid: ca. 1 time Bundene er fryse-egnede
Sådan gør du:
  1. Bag en lagkagebund og skær den ud i 3 dele, der hver er på ca. 16 x 8 cm.
  2. Stikkelsbærkompot: Nip stikkelsbærrene og kog dem med sukker og limesaft, til de er møre, ca. 10 min. afhængig af, hvor modne bærrene er. Læg stikkelsbærkompot på den underste lagkagebund (gem lidt til pynt) og læg en bund ovenpå.
  3. Lad kagen trække ca. 1 time. Pisk cremefraiche og piskefløde til skum og smag til med flormelis og revet limeskal. Fordel resten af cremen på kagen (gem lidt til pynt). Læg den øverste bund på.
  4. Skær lagkagen ud i 8 snitter hver på 4 x 4 cm. Pynt hver snitte med en skefuld creme, lidt stikkelsbær, limeskal og citronmelisse.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge