Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør smør og sukker sammen og rør æggene i.
  2. Bland bagepulver i melet og rør det i sammen med mælken. Tag 1/3 af dejen fra og rør kakao i.
  3. Bag 2 hvide bunde og 1 brun bund af dejen i en lille bradepande eller direkte på bagepapir lagt på bagepladen. Bag ved 200 grader i 6-8 min.
  4. Creme:
  5. Pisk æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen. Bring fløden i kog med den flækkede vanilje. Hæld den koghede fløde i æggemassen, mens der piskes. Hæld tilbage i gryden og bring i nærheden af kogepunktet under piskning. Lad cremen blive kold. Fisk vanillestangen op.
  6. Læg bundene sammen med creme og syltetøj. Udstik udrullet marcipan i blomsterfigur el. andet og læg det på nogle af snitterne.
  7. Kom glasur på andre og pynt med ribsgelé, flødeskum og kakaoglasur i striber.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge