Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

BagværkSøde sager og drikke
Lakrids- og blåbærmuffins med spejdersnus
(12 stk.)
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: ca. 20 min.
Fryse-egnet uden glasur
Ingredienser:
125 g blåbær
150 g hvedemel
175 g sukker
4 æg
2-3 tsk vand
Sådan gør du:
  1. Bland halvdelen af lakridsrodspulveret med mel og bagepulver.
  2. Rør smør og sukker med en håndmikser, til det er skummende. Tilsæt et æg ad gangen til smør- sukker-blandingen og rør godt mellem hvert.
  3. Sigt lakrids- og melblandingen i dejen og vend det sammen med en dejskraber. Tilsæt blåbær.
  4. Fyld muffinsforme ¾ op med dej. Bag ca. 20 min. i en 175 grader varm ovn. Stik med et træspid i midten af en af kagerne. Hvis der er rå dej på, skal de bage videre.
  5. Afkøl kagerne på en bagerist. Rør flormelis med vand til glasur og sæt en klat på hver kage. Drys resten af lakridsrodspulveret.

Tips!
Du kan lave en skøn urtete med lakrids til dine muffins. Der findes flere slags urtete med lakrids i handlen. Man kan også brække eller skære hel lakridsrod i mindre stykker og blande dem i en almindelig urtete med f.eks. mynte, anis og citron. Lad teen trække ca. 10 min. Nyd den varm eller kold.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri