Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Lakridsgravad hellefisk med salat og gulerod
(ca. 6 personer)
Samlet tilberedningstid: 24 timer + frysning 48 timer
Arbejdstid: 30 min.
Frysning: 48 timer
Marineringstid: 24 timer
Ingredienser:
2 spsk honning
1 spsk fint salt
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Skyl fisken i koldt vand og dup den tør med køkkenrulle. Fjern evt. ben med en pincet. Prik ned i fiske-kødet med en gaffel.
  2. Bland lakridsrodspulver med fennikel- eller anisfrø, peber, honning og salt. Læg fisken på skindsiden i et dybt fad eller en bradepande. Gnid fisken godt med krydderiblandingen.
  3. Dæk fadet til med plastfilm, og lad den marinere et døgn i køleskabet.
  4. Høvl spåner af gulerod med en tyndskræller og anret med salat og tynde skiver af fisken. Servér med brød.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge