Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skær evt. skind af 4 stykker laksefilet (i alt ca. 500 g).
  2. Skyl 4 savojkålblade, fjern de groveste ribber og kog dem i 1-2 min. i letsaltet vand. Lad dem afkøle.
  3. Pil 1 lille løg (ca. 50 g) og skær det i ringe.
  4. Skær 2 tomater (ca. 150 g) i skiver.
  5. Fordél de 4 stykker laksefilet på 4 savojkålblade. Krydr med salt og peber.
  6. Fordél ½ bdt fintklippet dild, løgringe, tomatskiver og 50 g salattern (med 3% fedt) over laksefileterne.
  7. Saml kålbladene omkring fisk og fyld og pak dem i folie som små pakker.
  8. Læg laksepakkerne i en lille bradepande eller et ovnfast fad og stil dem i ovnen på næstnederste rille ved 200 grader i ca. 45 min.
  9. Servér laksepakkerne med ovnbagte kartofler og råkost.
  10. Portionen rækker til 4 personer
Tips!
Laksen kan erstattes af sværdfiske- eller tunsteaks.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'Fisk - let og godt' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri