Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Laks er så lækkert og kan varieres på rigtig mange måder. Her er det karrycremen, der giver karakter til laksen, der serveres med ærter.
Sådan gør du:
  1. Rist karryen let 1-2 min. på en slip let-pande og hæld den i en skål.
  2. Rør mayonnaise i og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Krydr laksefileterne med salt og peber og læg dem i en sauterpande eller gryde. Hæld 1 cm vand ved sammen med et par citronskiver og damp laksen under låg 7-8 min.
  4. Sautér hvidløg og skalotteløg bløde i en gryde med smør og tilsæt ærterne. Varm igennem under omrøring 4-5 min. og smag til med citronsaft, salt og peber.
  5. Mos ærterne lidt og servér med laks, karrycreme og det valgte tilbehør.
Tips!
Laks med ærter og karrycreme er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri