Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skræl 2 gulerødder (ca. 150 g), 1 pastinak (ca. 200 g) og 1/2 lille selleri (ca. 150 g) og skær dem i grove stykker. Skyl 3 porrer (ca. 375 g) grundigt og skær dem i ringe. Skær 10 soltørrede tomater (ca. 50 g) i strimler.
  2. Læg grønsagerne og soltørrede tomater lagvis i et ovnfast fad. Krydr med salt og peber og 1 tsk basilikum. Hæld 1/2 l tomatjuice ved.
  3. Læg 4 stykker laks a 100 g oven på grønsagerne. Bland 1 dl friskhakket persille med 1 dl fintklippet dild, 1 tsk fedtstof, 1 tsk citronsaft, salt og peber.
  4. Fordel det over fisk og grønsager. Stil fadet i ovnen ved 200 grader på nederste ovnrille ca. 40 min. Dæk evt. fadet de sidste 10 min. med folie. Giv løse ris, pasta eller kartofler til.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra Spis vel – lev vel udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06.
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri