Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Steg en stor portion gode fiskefrikadeller, så har du både til madpakker og aftensmad.
Laksefrikadeller
(ca. 36 frikadeller)
Arbejdstid: 45 min.
Koge/stegetid: 20 min.
Fryse-egnet
Ingredienser:
2-3 tsk groft salt
2-3 æg
ca. ½ liter fløde eller mælk
Sådan gør du:
  1. Hak de to slags fisk groft i en foodprocessor, eller bed fiskehandleren om at hakke dem. Rør det hakkede fisk sejt med salt og rør løg og rasp i. Tilsæt først æg- gene og derefter væsk- en lidt ad gangen. Krydr med rigeligt friskkværnet peber og sæt farsen i køleskabet i 30 min.
  2. Tænd ovnen på 180 grader og varm en pande med smør og olie. Form farsen til frikadeller (dyp skeen i et glas koldt vand hver gang) og brun dem på panden ved god varme et par min. på hver side.
  3. Flyt dem over på en bageplade med bagepapir, og gentag med resten af farsen. Bag frikadellerne i ovnen ca. 8 min. – til de er gennemvarme.
  4. Tag dem ud og lad dem afkøle. Læg dem på en metal- eller plastbakke, dæk med frysefilm, og frys dem. Pak de frosne frikadeller i fryseposer, så er det nemt at tage det ønskede antal op.
  5. Lad de frosne frikadeller tø op natten over i køleskabet. Nyd dem kolde i madpakken, eller varm dem igennem på en pande med lidt smør eller i ovnen.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri