Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
Laksefrikassé med rejer, spinat og citron
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Kogetid: ca. 15 min.
Ingredienser:
¾ dl hvedemel
200 g spinat
1 bundt forårsløg
200 g rejer
Drys:
Tilbehør:
Sådan gør du:
  1. Pisk fløde sammen med mel i en stor bredbundet gryde. Spæd med bouillon, og kog op under omrøring. Kog sovsen sagte under jævnlig omrøring i 5 min.
  2. Skær laksen i store tern (ca. 3 x 3 cm). Skyl spinaten. Skær forårsløgene i stykker på 2-3 cm.
  3. Kog løgene i sovsen i 2 min., og tilsæt ca. 1 tsk. fintrevet citronskal.
  4. Vend forsigtigt spinat og laks i sovsen, mens den simrer, til spinaten begynder at falde sammen. Drys med rejer, og lad derefter sovsen simre i 2 min. uden at røre. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys grofthakket løvstikke over retten, og servér med kogte kartofler.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Maria P
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge