Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Optø butterdejspladerne. Læg dem i forlængelse af hinanden på den brede del, så kanterne ligger lidt over hinanden. Pensl med vand.
  2. Blend det øvrige sammen til fyld og smag til med salt og peber.
  3. Fordél fyldet på butterdejen og rul sammen til en roulade. Pensl med æggehvide og drys med sesam.
  4. Skær ½ cm tykke skiver og læg dem med skærefladen opad på bagepladen.
  5. Bag ved 225 grader i 20 min.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge