Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør kødet sammen med salt og tilsæt revet eller finthakket løg og hvidløg.
  2. Udblød brødet i mælk eller yoghurt og ælt det sammen med kødet. Krydr med oregano, peber og evt. salt.
  3. Form farsen til små frikadeller og steg dem på en pande med smør og olie ca. 10 min. i alt.
  4. Man kan også brune dem på panden og stege dem færdige i ovnen ca. 8 min. ved 200 grader.
Tips!
Man kan også krydre farsen yderligere med lidt stødt spidskommen og/eller stødt koriander. Steg gerne frikadellerne i forvejen og varm dem i ovnen ca. 8 min. ved 180 grader. Lammefrikadeller er fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri