Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
Frisk og lækker hovedret.
Lammekølle med tomat-squashfad
(4-6 personer)
Arbejdstid: 1 time
Stege/bagetid: ca. 1 time og 30 min.
Fryse-egnet
ca. 10 stilke frisk timian
2-3 spsk vineddike
Drys:
Sådan gør du:
  1. Krydr lammekøllen med salt og peber og brun den i ovnen i ca. 15 min. ved 250 grader. Skru ned til 175 grader og steg i ca. 1 time, hvis den skal være rosa og ca. 15 min. mere, hvis den skal gennemsteges.
  2. Lad stegen hvile i mindst 20 min., før den skæres i skiver.
  3. Kartofler: Bland kartoflerne i en bradepande (med bagepapir) med timian og halvdelen af olien. Bag med lammekøllen ved varmluft de sidste 30 min. af stegens stegetid.
  4. Skru ovnen op til 225 grader, når stegen er taget ud og bag kartoflerne yderligere 10-15 min., til de er gyldne.
  5. Tomat-squashfad: Steg skalotteløg i resten af olien, til de er klare. Tilsæt eddike og krydr med salt og peber. Læg løgene i bunden af et ovnfast fad og ovenpå skiftevis tomat- og squashskiver i et jævnt lag. Dæk det til og bag i ca. 30 min. ved 200 grader.
  6. Tomat-squashfadet kan nydes varmt, lunt eller koldt sammen med et drys basilikum. Servér skiver af kød med ovnbagte kartofler og tomatfad.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri