Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kød
I Irland er der mange får, lam, kartofler og rodfrugter. En kendt ret med disse råvarer er irsk stuvning, som her er lavet med lækre lammekoteletter.
Lammekoteletter a la irsk stuvning
4 personer
Arbejdstid: 45 min.
Stege/kogetid: 60 min.
1 spsk groft salt
Drys: persille (hakket)
Sådan gør du:
  1. Brun koteletterne i fedt fra fedtkanten: Hold koteletterne lodret med to gafler eller en køkkenpincet og lad fedtet smelte fra. Steakene brunes i lidt olie. Tag kødet fra panden eller gryden og steg løg og kål i 5-7 min. under omrøring.
  2. Læg løg- og kålblandingen i bunden af et ovnfast fad med kartofler, majroer og gulerødder. Krydr med salt og peber. Hæld øl og/eller vand i fadet, læg koteletterne øverst og dæk fadet til. Sæt det i en 200 grader varm ovn i ca. 45 min., til grønsagerne er møre og kødet gennemstegt. Smag retten til med salt og peber.
Tips!
Lammekoteletterne kan udskiftes med boksesteaks. Lammekoteletter er fryse-egnet (hvis det ikke er optøet).
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri