Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehør
Tomatsmagen bliver sød og intens, når du langtidsbager tomater. Brug de bagte tomater i salater, sandwich og pasta, som topping på bruschetta, pizza, tærte, æggekage og som tilbehør til stegt kød, fugl eller fisk.
Langtidsbagte tomater
Arbejdstid: 20 min.
Bagetid: 3 timer
Ingredienser:
1 kg tomater
3 spsk. olivenolie
Sådan gør du:
  1. Vask tomaterne, og skær dem i halve. Læg dem med skærefladen opad på en bageplade med bagepapir.
  2. Del hvidløget i fed, og fordél dem mellem tomaterne. Drys med finthakket timian, salt og peber, og stænk med olie.
  3. Sæt pladen i ovnen ved 125 grader i ca. 3 timer. Opbevar de afkølede tomater i en boks med låg i køleskabet.
Tips!
Vil du lave mere end én plade, så sæt ovnen på 100 grader varmluft.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Martin Dyrløv
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge