Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

KødPasta og nudler
Brug mange lasagneplader og spar lidt på fyldet imellem. Så sejler pladerne heller ikke i sovs. Det er god økonomi, og så smager det også bedst. Jeg har ikke glemt den hvide bechamelsovs, men bruger den ikke her.
Sådan gør du:
  1. Svits bacon i olie i en gryde. Kom grønsagerne i og svits dem med, mens der røres. Tilsæt kødet, rør om og svits, til det har skiftet farve.
  2. i og tilsæt oregano, salt og peber. Lad kødsovsen småkoge i 20 min., rør af og til, så den ikke brænder på.
  3. Sammenlægning: Kom et tyndt lag kødsovs i bunden af et firkantet, ovnfast fad. Læg et lag pastaplader på, derefter et lag kødsovs, lidt revet ost og peberfrugtskiver. Fortsæt med lasagneplader, kødsovs, ost og peberfrugt.
  4. Læg tynde skiver eller revet mozzarella over og drys med revet ost. Dryp lidt olie over – det giver en sprød overflade. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min., eller til overfladen er sprød og gylden.
Velbekomme!
Opskrifter: Hanne Bloch
Foto: Thomas Hergaard

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge