Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Hak lever, spæk og løg, f.eks. i en foodprocessor.
  2. Smelt smørret, rør melet i og spæd med mælken under omrøring. Lad afbagningen koge igennem.
  3. Tag gryden fra varmen og lad afbagningen svale. Tilsæt den hakkede leverblanding.
  4. Rør æggene i ét ad gangen. Tilsæt 1 revetæble og krydr med salt, peber, allehånde og nellike.
  5. Kom blandingen i en form.
  6. Bag leverpostejen på nederste rille ved 175 grader ca. 11/4 time. Garnér med ristet bacon.
Tips!
Er tiden knap, så køb slagterens bedste leverpostej, lun den evt. og servér den med ristede champignoner og/eller ristet bacon. Syltede asier eller agurker er også godt tilbehør.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard, Peter Kam, Jesper Glyrskov og Jes Buusmann/ Opskrift af: Jutta Rømert, Hanne Bloch og Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri