Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Lad 200 g store frosne rejer tø, lad dem dryppe af og overhæld dem med ½ dl limesaft.
  2. Skær 5 forårsløg (ca. 100 g) i tynde ringe.
  3. Del 150 g sukkerærter og ca. 125 g cherrytomater i halve.
  4. Pluk 8 små salatblade, f.eks. hjertesalat eller hovedsalat (ca. 40 g), i mindre stykker.
  5. Bland rejer med forårsløg, sukkerærter, cherrytomater, salat og ½ dl hakket persille. Krydr med salt og peber.
  6. Server salaten som frokostret med groft brød.
  7. Portionen rækker til 4 personer.
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra 'Spis vel - Lev vel' udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri