Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Svits løg og hvidløg bløde i olie og kom dem i en foodprocessor sammen med de afdryppede linser og brød.
  2. Kør det til mos og tilsæt krydderier.
  3. Smag til med salt og peber og form massen til 2 bøffer. Steg dem på en pande med lidt olie 3 5 min. på hver side.
  4. Anret i letristede boller med salat og tzatziki: Hæld yoghurten i et kaffefilter i en sigte og lad den dryppe af mindst 20 min.
  5. Flæk agurken og skrab kernerne ud. Snit den i skiver, vend dem i en skål med ¼ tsk salt og lad dem trække 20 min.
  6. Tør dem og vend dem i den afdryppede yoghurt sammen med cherrytomater, hvidløg og friskkværnet peber.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge