Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Findel smørret i melet og bland flormelis i.
  2. Tilsæt sammenpisket æg og saml dejen.
  3. Lad dejen hvile koldt en halv times tid.
  4. Rul 2/3 af dejen tyndt ud og beklæd smurte linseforme hermed.
  5. Kom lidt revet marcipan, nougat og chokolade i hver.
  6. Rul resten af dejen ud og udstik til låg på linserne.
  7. Klem godt til i kanten.
  8. Bag midt i ovnen ved 200 grader i et kvarter.
  9. Drys lidt sigtet kakao pa linserne og pynt med druer og appelsinstrimler.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Hanne Bloch
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge