Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Bagværk
Den skønne chokolade-bradepande kage er med kokos. Den er pyntet med hvid chokoladecreme og drysset med tørret frugt. Kagen er let at transportere, hvis du skal have kage med til at dele ud af.
Luksusbradepandekage
(ca. 16 stykker)
Arbejdstid: 45 min.
Bagetid: ca. 40 min.
Hviletid: ca. 30 min.
Fryse-egnet uden creme og pynt
200 g smør
400 g hvedemel
375 g sukker
175 g kokosmel
4 æg
Hvid chokoladecreme:
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Smuldr smørret med melet, til det ligner revet ost – det kan evt. gøres i en foodprocessor. Bland sukker og kokosmel i. Rør æggene i og derefter smeltet chokolade, til dejen er ensartet.
  2. Læg bagepapir i en bradepande, ca. 25x25 cm, og fyld dejen i. Sæt bradepanden i midten af en 200 grader varm ovn. Bag ca. 40 min., til kagen er gennembagt. Stik et lille træspid eller en lille kniv i kagen, og hvis der er rå dej på, skal kagen bage lidt mere. Lad kagen køle af på en bagerist.
  3. Smelt hvid chokolade i en skål over varmt vand (vandet må ikke koge, da hvid chokolade let kan blive grynet). Vend smeltet let afkølet chokolade i flødeskummet og fordél det på kagen.
  4. Sæt kagen i køleskabet ca. 30 min., så chokoladecremen kan stivne. Skær kagen ud i firkanter og pynt med tørret frugt.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri