Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Kiksekagen er en evig klassiker - her får du den i en luksusudgave med appelsin, der frisker den tunge kage op.
Luksuskiksekage
(ca. 12 skiver)
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Køletid: min. 3 timer
Ikke fryse-egnet
100 g smør
50 g farin
Sådan gør du:
  1. Hak chokoladen groft og smelt den sammen med smør over vandbad.
  2. Pisk ægget godt sammen med farin og fintrevet appelsinskal og rør det i chokoladen.
  3. Knæk kiksene i grove stykker og vend dem i chokolademassen.
  4. Fyld det i en lille sandkageform foret med bagepapir, og stil den koldt, til kagen er skærefast (ca. 3 timer).
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge