Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rør gæren ud i lun mælk og tilsæt æg, smør, sukker, krydderier og salt.
  2. Ælt melet i dejen, til den er blød og smidig, og lad den hæve tildækket i ca. 1 time.
  3. Rør fyldet sammen i en skål.
  4. Vend dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til et rektangel (ca. 25x40 cm).
  5. Smør fyldet ud på dejen og rul den sammen som en roulade.
  6. Skær rouladen i 12-16 skiver og læg dem på bageplader med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i ½ time.
  7. Varm ovnen op til 225 grader.
  8. Pensl sneglene med sammenpisket æg og sæt dem i ovnen.
  9. Skru ned til 175 grader og bag dem i 15-20 min.
  10. Flyt dem over på en rist til afkøling og pynt med smeltet chokolade eller hvid glasur.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/ Opskrift af: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge