Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

En frisk og sød frugtdessert med et twist af Italien.
Lun ananas med italiensk marengs
6 personer
Arbejdstid: 30 min.
Koge-/bagetid: ca. 15 min.
Italiensk marengs:
½ dl vand
150 g sukker
2 spsk. sukker
Drys:
2-3 spsk. flormelis
Sådan gør du:
  1. Kog vand, sukker og sirup eller flydende honning op, til temperaturen er 120 grader (benyt et termometer), eller kog ved svag varme i ca. 5 min., til lagen er tyk.
  2. Pisk æggehviderne stive med sukker i ca. 5 min. med en håndmikser. Hæld den varme sukkerlage i, og pisk videre for fuld kraft. Pisk ca. 5 min., til skummet er koldt.
  3. Skær ananas i mindre stykker, og læg dem i et ovnfast fad.
  4. Drys med hele, smuttede mandler. Smør marengs i et jævnt lag over fadet. Sigt flormelis over marengsen.
  5. Sæt fadet i en 250 grader varm ovn i ca. 10 min., til overfladen er let gylden. Servér desserten lun.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge