Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Let og luftig dessert med friske appelsiner.
Lun appelsinomelet med chokolade
4 personer
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnet
2 spsk sukker
2 spsk smør
Top: 5 appelsiner (skrællede, skiver)
Drys: 75 g mørk chokolade (hakket)
Sådan gør du:
  1. Pisk æggeblommerne med kartoffelmel, suksukker, appelsinskal og fløde. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i æggeblommerne.
  2. Smelt smør på en slip let-pande. Hæld æggemassen på. Læg låg på og dæmp til svag varme. Steg omeletten i 8-10 min., til den er næsten stivnet.
  3. Læg appelsinskiver på og drys med chokolade. Nyd den frisklavet.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri