Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Lun jordbærsalat med små marcipankager
(4 personer)
Arbejdstid: 30 min.
Bage-/grilltid: ca. 20 min. + ca. 20 min. på eftervarmen på grillen.
Kagerne er fryseegnede
Små marcipankager (ca. 8 muffins eller 12 små stk.):
2 æg
100 g sukker
100 g smør
½ tsk. bagepulver
Lun jordbærsalat:
750 g jordbær
Sådan gør du:
  1. Marcipankager:
    Pisk æg og sukker tykt og skummende i ca. 10 min. med en håndmikser. Vend groftrevet marcipan og klatter af blødt smør i. Pisk dejen, til den er ensartet.
  2. Sigt en blanding af mel, kartoffelmel og bagepulver i dejen skiftevis med appelsinjuice, og vend forsigtigt med en dejskraber til ensartet konsistens.
  3. Kom dejen i en sprøjtepose, og fyld 12 små muffin- eller silikoneforme ¾ op med dej. Sæt en smuttet mandel i hver kage.
  4. Bag kagerne i ca. 20 min. ved 175 grader. Stik i en af kagerne med et træspid – er der rå dej på, skal kagerne bage videre. Afkøl på en bagerist.
  5. Skær jordbærrene i skiver, læg dem og mynteblade på 2 x 2 stykker sølvpapir, og hæld lidt honning ved. Luk sølvpapirpakkerne, og læg dem på grillristen ved eftervarmen. Lad jordbærrene blive lune, og nyd dem med marcipankagerne.
Velbekomme!
Opskrifter: Katrine Klinken
Foto: Line Falck
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri