Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Skyl, tør og snit 1 skive icebergsalat (ca. 100 g) fint.
  2. Skræl 1 skive selleri (ca. 75 g) og riv den groft.
  3. Bland icebergsalat og selleri på et serveringsfad. Dryp med 1 tsk citronsaft.
  4. Hak 1 hårdkogt æg og 3 sorte oliven uden sten (ca. 10 g) groft.
  5. Læg 1 makrel (ca. 125 g) på et stykke folie og varm den på en pande på begge sider.
  6. Befri makrellen for skind og ben og pluk den i flager. Bland makrel med æg og oliven og fordél det over salat og selleri.
  7. Skær 3 små tomater (ca. 125 g) i skiver og ½ grøn peberfrugt (ca. 50 g) i ringe.Fordél tomater og peberfrugt over salaten.
  8. Pisk en marinade af 1 spsk vineddike, 2 spsk vand, 1 tsk olie, 1 knsp dijonsennep, salt og peber sammen. Hæld marinaden over salaten.
  9. Servér salaten med groft brød.
  10. Portionen rækker til 2 personer
Velbekomme!
Foto: Opskriften er fra „Let mad – til dig der vil tabe i vægt" udgivet af Diabetesforeningen, tlf. 66 12 90 06
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge