Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og yoghurt sammen.
  2. Bland mel, skummetmælkspulver, bagepulver, multisød og vaniljekorn og rør det i æggemassen sammen med æblet.
  3. Lad dejen hvile i 10 minutter.
  4. Smelt fedtstoffet på en pande. Fordel dejen til små pandekager og steg dem på begge sider.
  5. Rist nøddeflagerne hurtigt på en varm pande.
  6. Smag yoghurten til med multisød og vanilje og vend nødderne i.
  7. Servér nøddecremen til de varme pandekager.

    Kalorier 471 kcal
    Protein 19 g (16%)
    Kulhydrat 45 g (45%)
    Fedt 23 g (39%)
    Kostfibre 4 g

    Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog "Spis dig slank - buffet".
    Køb bogen - klik her
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge