Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Brug eftervarmen på grillen til at tilberede en skøn dessert - grillet frugt på spyd med iskold is til er en super lækker og nem måde, at afslutte en god grillmiddag med.
Lune frugtspyd med is
4 personer
Arbejdstid: 20 min. (+tid til at tænde grillen)
Stegetid: ca. 10 min.
Ikke fryse-egnede
250 g jordbær
Tilbehør: vaniljeis
Sådan gør du:
  1. Sæt evt. træspyddene i vand. Skyl jordbær og skær store bær i halve. Skræl ananassen og skær den i stykker på samme størrelse som jordbærrene. Fordél stykkerne på spyddene. Pensl grillen med olie.
  2. Grill spyddene på alle sider på eftervarmen fra grillen efter stegning af hovedretten. Rør isen blød – evt. på en foodprocessor. Servér grillspyddene lune med honning og rørt is.
Tips!
Sæt grillspyd af træ i vand i mindst 30 min., før de skal bruges, så brænder de ikke, når der skal grilles.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge