Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Intet frokostbord uden stegte sild. Her i en variant der involverer æble-honningeddike.
Sådan gør du:
  1. Rens sildefileterne, klip rygfinnerne af og vend fileterne i mel krydret med salt.
  2. Steg dem gyldne i smør og olie. Kom dem i et fad.
  3. Kog eddike, sukker, kanel, honning, salt og peber sammen.
  4. Skær æblet i tynde skiver og kog dem i lagen i 1 minut.
  5. Tag æbleskiverne op og læg dem på sildene.
  6. Smag lagen til – er den for stærk, fortyndes med vand. Kog den op og hæld den varm over sildene.
  7. Retten serveres lun eller afkølet.
Tips!
Stegte sild er ikke fryse-egnede.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift af: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri