Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Vafler skal helst spises, efterhånden som de bliver bagt. Friskbagte vafler er sprøde på overfladen og bløde indeni. Ligger de for længe, forsvinder det spøde. Nyd vaflerne med is, syltede bær og flødeskum.
Lune vafler
(cirka 10 stk)
Vafler med vanilje og syltede jordbær:
3 æg
40 g sukker
120 g hvedemel
3 dl mælk
Syltede jordbær:
ca. 100 g sukker
Tilbehør:
Krydrede vafler med is og solbærsyltetøj:
3 æg
40 g sukker
120 g hvedemel
2 dl mælk
Sådan gør du:
  1. Vafler med vanilje og syltede jordbær:
  2. Pisk æg og sukker skummende. Bland hvedemel med bagepulver, rør gradvist mælk i og tilsæt blandingen til æggeskummet sammen med vaniljekornene. Pisk dejen jævn.
  3. Smelt smørret og bland det forsigtigt i dejen. Varm vaffeljernet, pensl med lidt smør og fordel dejen i jernet. Pensl låget og luk jernet. Bag vaflerne, til de er lysebrune, ca. 5 min.
  4. Syltede jordbær: Smelt sukker i en tykbundet gryde til lys karamel og tilsæt jordbærrene. Lad dem få et opkog.
  5. Servér vaflerne lune med syltede jordbær og flødeskum.
  6. Krydrede vafler med is og solbærsyltetøj:
  7. Pisk æg og sukker skummende. Bland hvedemel med bagepulver og stødte krydderier. Rør gradvist fløde og mælk i, og tilsæt blandingen til æggeskummet. Pisk dejen jævn.
  8. Smelt smørret og bland det forsigtigt i dejen. Varm vaffeljernet, pensl med lidt smør og fordel dejen i jernet. Pensl låget og luk jernet. Bag vaflerne, til de er lysebrune, ca. 5 min.
  9. Del vaflerne i „hjerter“, og servér dem lune med is og solbærsyltetøj.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge