Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Har du aldrig smagt lynstegt spidskål har du en oplevelse til gode. Her i en variant med kylling, gulerødder og soja.
Sådan gør du:
  1. Snit grønsagerne og varm en wok eller tykbundet, høj pande godt op.
  2. Hæld olie i og brun kyllingekødet under omrøring i et par minutter. Tilsæt kål og gulerødder og steg dem under omrøring i 3-4 min., til de er sprøde.
  3. Tilsæt sojasovs, rørt med honning eller sukker, citronsaft og friskkværnet peber. Varm kort igennem. Smag til med soja og peber.
  4. Servér retten frisklavet med brød, kartofler eller ris til.
Tips!
Spidskål med kylling er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri