Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFisk
Lynsyltede sild med sprødt grønt
(4 personer)
Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Trækketid: mindst 2 timer
Ingredienser:
½ dl vand
75 g sukker
½ tsk. salt
Tilbehør:
1 bundt dild
Sådan gør du:
  1. Skær sildefileterne midt over på den lange led, og skær finnerne væk. Tør fileterne med køkkenrulle, og læg dem i et fad med høje kanter.
  2. Skær rødløg, gulerødder og peberrod i meget tynde skiver.
  3. Kog eddike, vand, sukker og salt op i en gryde. Kom grønsagerne i lagen, og kog op igen. Hæld den kogende lage over sildene. Ryst fadet, så lagen kommer godt ned mellem sildene. Lad sildene køle af i køleskabet og trække i mindst 2 timer.
  4. Tag sild og grønsager op af lagen, og servér sildene med frisk dild.
Tips!
Sildene kan holde sig i 2-3 dage i køleskabet.
Velbekomme!
Opskrifter: Christine Bille Nielsen
Foto: Maria P
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri