Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

BagværkKalorielet
En festlig kage til små og store prinsesser.

Kalorier 473 kcal
Protein 25 g 21%
Kulhydrat 42 g 35%
Fedt 24 g 44%
Lyserød prinsessekage
(1 person)
Bunde:
1 æg
25 g mel
½ tsk bagepulver
Fyld:
Jordbærcreme:
1 spsk multisød
Pynt:
Sådan gør du:
  1. Pisk æg og multisød sammen i en skål, til det er lyst og cremet (ca. 10 min.). Sigt mel og bagepulver i og vend det forsigtigt rundt sammen med mandelmel eller mandler.
  2. Kom dejen i en lille springform og bag den ved 160 grader i ca. 15 min., til kagen er gylden og fast. Tag kagen ud og afkøl den.
  3. Flæk kagen. Smør den ene del med jordbærmarmelade og læg skiveskårne jordbær på. Læg derefter den anden del af kagen ovenpå.
  4. Mos jordbærrene med multisød og rør det godt sammen med friskost. Fordél det på toppen af lagkagen og pynt med et par jordbær på toppen.

    Find flere kalorielette opskrifter i én af
    Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri