Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

KødTærter, pizza og madpandekager
Når det er koldt udenfor er der intet som hjemlig og hyggelig vintermad - her i form af madpandekager med kødsovs. Bon appetit.
Madpandekager med kødsovs
4 personer / 8 stk.
Arbejdstid: 45 min.
Hviletid: ca. 30 min.
Stege-/kogetid: 30-45 min. (evt. på 2 pander)
Pandekager:
3 æg
150 g hvedemel
3 dl mælk
ca. 1 dl vand
Kødsovs:
1½ dl æblemost
Sådan gør du:
  1. Pisk æg, salt og de 2 meltyper sammen. Tilsæt mælk lidt ad gangen, og pisk dejen ensartet. Lad den hvile i køleskab i ca. 30 min. Rør evt. vand i, hvis dejen er for tyk.
  2. Varm en pande godt op, og kom olie og evt. smør på. Hæld et tyndt lag dej på, og steg pandekagerne i 2-3 min. ved middelvarme på begge sider, til de er lysebrune på begge sider.
  3. Kødsovs:
  4. Brun kødet i varm olie i en tykbundet gryde. Tilsæt fintsnittede porrer, og steg dem med i nogle min. Tilsæt provencekrydderi.
  5. Tilsæt hakkede tomater og fintrevet selleri. Tilsæt æblemost. Lad retten småsimre i mindst 30 min. og gerne op til 1 time. Spæd evt. med lidt vand undervejs, og rør jævnligt. Smag kødsovsen til med salt og peber.
Tips!
Fintsnittede eller revne grøntsager i kødsovsen gør den smagfuld og lettere i konsistensen. Madpandekager med kødsovs er fryseegnet.
Velbekomme!
Foto: Line Falck / Opskrift: Katrine Klinken

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri