Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Tærter, pizza og madpandekager
Lækre madpandekager til madpakken, til frokost eller på buffetten.
Madpandekager med laksemousse og basilikum
(8 personer)
Arbejdstid: ca. 60 min.
Hviletid: ca. 30 min.
Stege/kogetid: 30-45 min. (evt. på 2 pander)
Fryse-egnede (8 store pandekager)
3 æg
175 g hvedemel
3 dl mælk
ca. 1 dl vand
Fyld:
Sådan gør du:
  1. Pandekager: Pisk æg, salt og de to meltyper sammen. Tilsæt mælk lidt ad gangen og pisk dejen ensartet. Lad den hvile i køleskab i ca. 30 min. Rør evt. vand i, hvis dejen er for tyk.
  2. Varm panden godt op og kom olie og evt. smør på. Hæld et tyndt lag dej på og steg pandekagerne i 2-3 min. ved middelvarme på hver side, til de er lysebrune. Lad pandekagerne køle af.
  3. Fyld: Blend stykker af laks i en foodprocessor, til det har ensartet konsistens, og krydr med lidt salt og peber.
  4. Tilsæt fløde i en stråle, mens maskinen kører. Kør ikke for længe, da moussen kan skille.
  5. Smør den i et jævnt lag på madpandekagerne, tril dem tæt sammen og skær dem i skiver. Anret med basilikumblade, salat og tomat.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Katrine Klinken
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri