Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Småretter og tilbehørFiskKalorielet
Tilbehør til kød eller fisk, der også kan tilsættes andre rodfrugter, f.eks. selleri, pastinak eller jordskok.
Sådan gør du:
  1. Skræl majroer og gulerødder. Skær maj-roerne i kvarte og gulerødderne i grove stykker
  2. Hak skalotteløgene fint. Kom fedtstoffet på panden og start med at sautere løgene, til de er blevet bløde.
  3. Tilsæt majroer, gulerødder, appelsinsaft og timian.
  4. Læg låg på og lad grønsagerne simre i ca 10 minutter. Smag til med lys balsamicoeddike, salt og peber.
  5. Pynt med frisk kørvel.
Velbekomme!
Foto: Lars Ranek Opskrifter: Inge Kauffeldt (DDV)
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri