Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

BagværkGlutenfrit
Denne fristende kage kan nydes af alle – også glutenallergikere. Kan du ikke lide abrikoser, kan disse nemt erstattes af blommer eller ferskner.
Majskage med abrikoser
1 kage til ca. 10 personer
Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 1 time
Fryse-egnet
2 æg
175 g sukker
1 dl olie
125 g majsmel
2 tsk natron
3 spsk sukker
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader og smør en springform (22-24 cm) med olie. Pisk æg og sukker til en tyk creme og pisk olien i cremen i en tynd stråle.
  2. Bland de tørre ingredienser og rør dem i dejen skiftevis med kærnemælk. Tilsæt fintrevet citronskal og fyld dejen i formen.
  3. Vask abrikoserne, udsten dem og skær dem i både. Vend dem med sukker og læg dem på dejen. Bag kagen midt i ovnen i ca. 1 time og lad den hvile i 15 min., før den løsnes af formen.
  4. Server med sigtet flormelis og evt. lidt flødeskum eller cremefraiche.
Velbekomme!
Foto: Thomas Hergaard/Opskrift: Sandra Leigh Draznin
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri