Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce

Fisk
En enkel hverdagsret med masser af smag. De syltede rabarber med ingefær har godt af at trække nogle timer – gerne til næste dag. Lav evt. en større portion rabarber, der også kan bruges som tilbehør til f.eks. stegt kylling eller frikadeller.
Sådan gør du:
  1. Syltede rabarber med ingefær: Skær bladene og lidt af foden på rabarberstilkene væk og skyl dem.
  2. Skær stilkene på skrå på 2-3 cm. Læg dem i et ovnfast fad og bland med sukker, salt og ingefær.
  3. Sæt fadet i ovnen i ca. 20 min. ved 200 grader, til rabarberne er næsten møre. Tilsæt stjerneanis og eddike.
  4. Lad rabarberne trække mindst et par timer og gerne til næste dag.
  5. Stegt makrel:
  6. Steg halve makrelfileter med skindsiden nedad i olie på en pande med god varme.
  7. Hold dem evt. ned mod panden med en palet. Skru lidt ned for varmen, når skindet er blevet gyldent.
  8. Steg, til fiskekødet er gennemstegt og har skiftet farve hele vejen igennem.
  9. Sluk og fjern rækken af ben i midten af makrelfileterne med en pincet. Varm panden op igen med halvdelen af sojasovsen og varm fisken 1 min. på kødsiden.
  10. Servér stegt makrel med syltede rabarber og rygende varme ris. Drys med græskarkerner og pynt med brøndkarse.
Tips!
Makrel med syltede rabarber er ikke fryse-egnet.
Velbekomme!

Relaterede opskrifter

Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge