Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Glæd en du holder af!

Giv et abonnement i julegave - Priser fra 149,- 

Klik her »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rens og skyl mælkebøtteblade og bellisblade grundigt og slyng dem tørre.
  2. Gem bellisblomsterne til pynt og mælkebøtteblomsterne til saft.
  3. Gnid brødet med det overskårne fed hvidløg og skær skorperne af.
  4. Skær brødet i grove tern og rist dem gyldne på en pande med olivenolie. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
  5. Pisk dressingen sammen og vend den med salat og brød.
  6. Anret på tallerkner, pynt med bellisblomster og servér straks.
Tips!
Salaten kan udvides med hårdkogt æg og/eller ansjoser. Mælkebøttebladene kan blandes med rucolablade eller anden salat.
Velbekomme!
Annonce
Pin it

Årets julegave ♥

Glæd en du holder af med Hjemmet som julegave

Hjemmet som julegave er en gave der glæder hver eneste gang bladet havner i postkassen. Abonnementet stopper automatisk. Priser fra kun 149 kr. 

Klik her for at købe Hjemmet som julegave

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri