Annonce

Ja tak, jeg vil gerne modtage Hjemmets e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra Hjemmet og Hjemmets partnere. Læs mere om nyhedsbrevet, partnerne og deres produkter her.

Bliv abonnent på Hjemmet

Køb denne skønne Boheme-plaid fra Arctic i 100% ren norsk uld. 

Køb allerede i dag »

Annonce

Brevkassen: Skriv til Vibeke

Har du knas i parforholdet? Problemer med din eks, dine (sted)børn, kollegaer eller andre omkring dig? Står du i det hele taget et sted i dit liv, hvor du ikke helt ved, hvad vej du skal vælge? Så skriv til Vibeke og få et klogt og meget kontant bud på, hvordan du kommer videre.

 

Du kan skrive til Vibeke her: brevkassen@hjemmet.dk

Annonce
Annonce
Sådan gør du:
  1. Rist mandlerne i 3-5 min. på en tør pande og lad dem afkøle. Hak dem fint – evt. i en foodprocessor.
  2. Kog en lage af sukker og vand. Tag gryden af varmen og lad lagen køle lidt af. Tilsæt likør og appelsinskal og rør lagen sammen med mandlerne, idt ad gangen, til det får konsistens som marcipan.
  3. Ælt massen jævn og form den til 8-12 små brød. Stil dem koldt.
  4. Smelt ¾ af den hakkede chokolade i en skål over vandbad og pas på, at chokoladen ikke bliver mere end 45 grader varm (hvid og lys ckokolade maks. 40 grader).
  5. Tag skålen op, tilsæt den sidste fjerdel af chokoladen og lad den smelte.
  6. Afkøl den under omrøring til 28 grader (stil evt. skålen i et koldt vandbad) og varm den så stille op igen til 31-32 grader.
  7. Dyp brødene i chokoladen, dryp dem af og stil dem til afkøling på et stykke bagepapir. Pynt evt. med kandiseret appelsin eller mandler.
Velbekomme!
Opskrifter: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard
Annonce
Pin it

Hjemmet i denne uge

Dagens lækkeri